Over mij

“Toen ik moeder werd kwamen er periodes dat ik geen idee had wat er in mijn kind omging. Kindertolken heeft mij geholpen om mijn eigen zoon beter te zien, horen en begrijpen. Ook heb ik mezelf beter leren kennen door het moederschap en ga ik nu anders om met mijn eigen emoties.

Daardoor besloot ik om als volwassene coach/trainer er een specialisatie bij te kiezen namelijk kindercoaching. Zo ben ik optimaal uitgerust om kinderen en ouders/opvoeders te begeleiden als er sprake is van onzekerheid, angstige gevoelens, pesten, boze buien, niet lekker in je vel zitten, zindelijkheidsproblemen of slaapproblemen.

Waarom coaching? Omdat kinderen gezien en gehoord mogen worden en jij als opvoeder ook!”

Diane Kokkeler

Afgelopen jaren heb ik mijn kennis verbreed door verschillende opleidingen op hbo niveau van coach, mediator, kindercoach, tot kindertolk. Ik ben in het bezit van een Verklaring Omtrent Gedrag. Daarnaast ben ik aangesloten bij de beroepsvereniging Adiona en onderdeel van diverse intervisiegroepen. Ook zijn er diverse blogs geschreven door mij voor Vettt en IMH. Ik ben doelgericht, positief, heb een groot inlevingsvermogen, brede kennis van zaken en ben open minded. Daarnaast zoek ik altijd naar nieuwe vaardigheden zodat ik in ontwikkeling blijf en deze vaardigheden kan inzetten voor de optimale begeleiding van ouders/opvoeders en kinderen.

Quotes die mij inspireren

”Verandering begint met een kleine stap.”

”Met hulp van anderen doe ik het zelf.”

”Zet jezelf eens op je to-do lijst.”


”Ga de goede kant op met je gedachten.”


”Vertel het me en ik zal het vergeten, toon het me en ik zal het waarschijnlijk kunnen onthouden, laat het me doen en ik vergeet het nooit meer.”

Neem gerust contact met mij op als je een vraag hebt.