Over mij

Als moeder liep ik vast, zoals we allemaal wel eens vastlopen in het ouderschap. Ik ben weer in mijn kracht gaan staan door begeleiding van anderen. Deze begeleiding bied ik nu zelf ook. Ik sta sinds 2018 als professional voor ouders/opvoeders en kinderen van 0 tot 18 jaar klaar met mijn eigen bedrijf, DIKOcoaching. Je hoeft het namelijk niet alleen te doen.

“Waarom coaching? Omdat kinderen gezin en gehoord mogen worden en jij als ouder/opvoeder ook!”

Ik heb me gespecialiseerd als kindercoach, kindertolk en jongens in hun krachtcoach en ben nu als professional optimaal uitgerust om kinderen en hun ouders/opvoeder te begeleiden als er sprake is van onzekerheid, angstige gevoelens, pesten, boze buien, niet lekker in je vel zitten, zindelijkheidsproblemen en slaapproblemen. Ik ben in het bezit van een Verklaring Omtrent Gedrag. Daarnaast ben ik aangesloten bij dé beroepsvereniging voor kindercoaches, Adiona. Ook maak ik onderdeel uit van diverse intervisiegroepen. Ik sta voor verbinding en samenwerken. Ik ben doelgericht, positief, heb een groot inlevingsvermogen, brede kennis van zaken, ben open minded. Mezelf blijven ontwikkelen staat voorop, zodat ik de optimale begeleiding van ouders/opvoeder en hun kinderen kan bieden met DIKOcoaching.

Quotes die mij inspireren

”Verandering begint met een kleine stap.”

”Met hulp van anderen doe ik het zelf.”

”Vertel het me en ik zal het vergeten, toon het me en ik zal het waarschijnlijk kunnen onthouden, laat het me doen en ik vergeet het nooit meer.”

Neem vrijblijvend contact met mij op voor een kosteloze telefonische kennismaking.

Copyright © 2022 DIKOcoaching