Over mij

Als moeder liep ik vast, zoals we allemaal wel eens vastlopen in het ouderschap. Daarnaast kwam ik voor diverse uitdagingen te staan in het leven, zoals het leren omgaan met mijn chronische klachten. Ik ben weer in mijn kracht gaan staan door begeleiding van anderen. Deze begeleiding bied ik nu zelf ook.  Ik sta sinds 2018 als professional voor kinderen, jongeren en volwassenen klaar met mijn eigen bedrijf, DIKOcoaching.  Je hoeft het namelijk niet alleen te doen.

“Waarom coaching? Omdat kinderen gezin en gehoord mogen worden en jij ook!”

Na jarenlang als volwassencoach te hebben gewerkt, heb ik me verder ontwikkelt als kindercoach, kindertolk, pubercoach, jongens in hun krachtcoach en ben nu als professional optimaal uitgerust om kinderen, jongeren en volwassenen te begeleiden als er sprake is van onzekerheid, angstige gevoelens, pesten, boze buien, niet lekker in je vel zitten, overprikkeling, zindelijkheidsproblemen, slaapproblemen, als je vastloopt of weerbaarder wilt worden.

Ik ben in het bezit van een Verklaring Omtrent Gedrag. Ik heb de basiscursus Geef me de 5 gevolgd zodat ik ook personen met autisme kan begeleiden. Aangezien ik zelf een gevoeligerd ben, ben ik optimaal uitgerust om HSP’ers in mijn praktijk te begeleiden. Daarnaast ben ik aangesloten bij dé beroepsvereniging voor kinder-, jongeren- en gezinscoaches, Adiona. Ook maak ik onderdeel uit van diverse intervisiegroepen. Ik sta voor verbinding en samenwerken met mijn collega’s. Ik ben doelgericht, positief, heb een groot inlevingsvermogen, brede kennis van zaken, ben open minded.

Mezelf blijven ontwikkelen staat voorop, zodat ik de optimale begeleiding van ouders/opvoeder en hun kinderen kan bieden met DIKOcoaching.

Quotes die mij inspireren

”Verandering begint met een kleine stap.”

”Met hulp van anderen doe ik het zelf.”

”Vertel het me en ik zal het vergeten, toon het me en ik zal het waarschijnlijk kunnen onthouden, laat het me doen en ik vergeet het nooit meer.”

Neem vrijblijvend contact met mij op voor een kosteloze telefonische kennismaking.

Copyright © 2022 DIKOcoaching