Kindertolk

Laat je verrassen door de resultaten van deze unieke en prachtige methode. De PresentChild Methode bestaat al sinds 1991. Een oplossing vanuit de kern voor kinderen en hun ouders/opvoeders. Een kindertolk kan het gedrag van jouw kind vertalen. Kinderen spiegelen ons namelijk. Wat ze ons willen vertellen laten ze zien met hun gedrag. Daar kunnen we naar luisteren en naar handelen. Waardoor jij als ouder/opvoeder bewuster wordt en er verandering in jullie gezin kan plaatsvinden.

Een kindertolk is een professionele hulpverlener die de PresentChild methode toepast in de praktijk. Ook ik ben sinds 2018 kindertolk na het succesvol afronden van de opleiding. Om je meer inzicht te geven in hoe het kindertolken werkt heb ik er een blog over geschreven. Een kindertolktraject kan ook plaatsvinden via beeldbellen.

“Ik vond het prettig om mijn verhaal aan Diane te kunnen vertellen. Ze kan goed luisteren en stelt de juiste vragen. Haar vertaalde boodschap van mijn dochter was helder en dit gaf mij inzichten waar ik mee verder kon! Naast de mooie vertaling heeft Diane ook een goede intuïtie, dit was voor mij echt een meerwaarde.” Moeder uit Gelderland

Neem vrijblijvend contact met mij op voor een kosteloze telefonische kennismaking.

Copyright © 2022 DIKOcoaching