Kindercoach

Kinderen vertellen veel tijdens hun spel. Beeldentaal is van nature de taal van kinderen. Dit zie je terug in hun spel en creatieve uitingen. Ik kijk open, nieuwsgierig en vragend naar wat jullie kind mij met deze beelden laat zien. Ik ga spelenderwijs aan de slag door bijvoorbeeld met boeken te werken, te tekenen, met poppetjes te werken, te kaarten, verhalen te vertellen. Kinderen hoeven niet veel te praten. Met hun spel laten ze zien wat er in hun hoofd omgaat.

Als professioneel geschoolde kindercoach ben ik sinds 2018 aangesloten bij Adiona, de beroepsorganisatie voor coaches van kinderen, jongeren en volwassenen. Lees in mijn blog over een voorbeeld van kindercoaching in mijn praktijk. Kindercoaching kan plaatsvinden in jullie eigen thuisomgeving of in mijn coach-/trainingsruimte.

“Wij zijn zeer enthousiast en tevreden over de werkwijze en de resultaten die Diane met haar kindercoaching heeft bereikt. Ons kind is letterlijk opener geworden en durft nu beter voor zichzelf op te komen, waardoor pestsituaties op het schoolplein nu verleden tijd zijn. Wij vinden dat Diane erg professioneel en met veel geduld en aandacht te werk gaat. Ons kind voelde zich vrijwel direct vertrouwd en vrij bij Diane en vond het leuk met Diane aan de slag te gaan. Kortom mocht u denken aan een kindercoach voor uw kind dan raden wij zeker DIKOcoaching aan.” Gezin uit Enschede

Neem vrijblijvend contact met mij op voor een kosteloze telefonische kennismaking.

Copyright © 2022 DIKOcoaching